Hostico
9.5

Hostico

Servicii Ultrarapide
Optimizate pentru WordPress și eCommerce

La achiziționarea oricărui plan de web hosting anual, domeniul asociat este GRATUIT în primul an, oferta valabilă pentru extensiile de domeniu .ro .com .eu .net .org .in .us .co.uk .uk

Home » Hostico

Class aptent sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. In tempus, erat eget tincidunt elementum mauris quam laoreet erat

Pros
 • Performanță și stabilitate
 • Suport tehnic de calitate
 • Variație de servicii și planuri
 • Prețuri competitive și transparente
 • Securitate avansată și certificate SSL incluse
Cons
 • Limitări la planurile de bază
 • Interfață de administrare mai puțin intuitivă pentru începători
 • Prețuri mai ridicate comparativ cu alți furnizori
 • Lipsa unor funcționalități suplimentare în cadrul planurilor mai ieftine

Hostico Romania este o companie de găzduire web cunoscută și apreciată în România, oferind servicii de găzduire de înaltă calitate pentru persoane fizice și companii de toate dimensiunile. În acest articol, vom explora în detaliu oferta Hostico Romania și vom analiza caracteristicile și beneficiile serviciilor lor de găzduire pentru a înțelege de ce această companie este o alegere excelentă pentru cei care își doresc să-și aloce resursele online într-un mediu stabil și sigur.

Istoric și profilul companiei:

Hostico Romania a fost înființată în 2010 și de atunci a cunoscut o creștere constantă și o dezvoltare continuă a serviciilor sale. Cu o echipă de profesioniști experimentați în domeniul IT și găzduirii web, compania pune un accent deosebit pe calitatea serviciilor, suportul tehnic și satisfacția clienților. În prezent, Hostico are mii de clienți mulțumiți, atât din România, cât și din alte țări.

Servicii oferite:

Hostico Romania oferă o gamă largă de servicii de găzduire web pentru a se potrivi nevoilor diferitelor tipuri de clienți, cum ar fi:

 1. Găzduire Shared (compartimentată): Aceasta este o opțiune de găzduire web accesibilă și ușor de administrat, potrivită pentru site-uri mici și mijlocii, bloguri și magazine online. Planurile de găzduire shared vin cu resurse generoase, cum ar fi spațiu de stocare SSD, trafic nelimitat, certificate SSL gratuite și multe altele.
 2. Găzduire Reseller: Acest tip de găzduire este potrivit pentru dezvoltatori web, agenții de design și antreprenori care doresc să ofere servicii de găzduire web clienților lor. Planurile de găzduire reseller includ resurse generoase și funcționalități avansate, precum accesul la WHM (Web Host Manager) și posibilitatea de a crea și gestiona pachete de găzduire personalizate.
 3. Găzduire VPS (Virtual Private Server): Găzduirea VPS este o opțiune mai puternică și flexibilă, potrivită pentru site-uri și aplicații web cu cerințe mai ridicate în ceea ce privește resursele și performanța. VPS-urile Hostico sunt echipate cu procesoare puternice, memorie RAM generoasă și spațiu de stocare SSD rapid. În plus, clienții pot alege între sistemele de operare Linux și Windows, precum și între diverse panouri de control, cum ar fi cPanel și Plesk.
 4. Găzduire dedicată: Pentru cei care au nevoie de cele mai înalte niveluri de performanță, securitate și control asupra resurselor lor, Hostico oferă servicii de găzduire dedicată. Aceste servere dedicate sunt echipate cu hardware de ultimă generație și pot fi configurate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client. Acest tip de găzduire este ideal pentru site-uri web și aplicații cu trafic ridicat și cerințe tehnice avansate.
 5. Servicii de înregistrare și administrare domenii: Hostico Romania oferă și servicii de înregistrare și administrare a domeniilor web, facilitând astfel gestionarea întregului portofoliu de domenii ale clienților într-un singur loc. Compania suportă o gamă largă de extensii de domeniu și oferă funcții utile, cum ar fi protecția WHOIS și redirecționarea domeniilor.

Suport și asistență tehnică

Hostico Romania pune un accent deosebit pe asistența tehnică și suportul pentru clienți. Echipa lor de specialiști este disponibilă 24/7 prin telefon, e-mail și chat live pentru a răspunde la întrebări și pentru a soluționa orice probleme care pot apărea. De asemenea, compania oferă o bază de cunoștințe bogată și tutoriale detaliate pentru a ajuta clienții să se familiarizeze cu diferite aspecte ale găzduirii web și să rezolve problemele comune în mod autonom.

Performanță și fiabilitate

Hostico Romania își găzduiește serverele într-un centru de date modern din Bucuresti, cu conexiuni redundante la internet și sisteme de răcire și alimentare eficiente. Aceasta asigură o performanță excelentă și o disponibilitate ridicată pentru site-urile web și aplicațiile găzduite. În plus, Hostico utilizează tehnologii precum SSD-uri pentru stocare, CloudLinux pentru izolarea resurselor între utilizatori și LiteSpeed pentru o încărcare mai rapidă a paginilor web.

Securitate

Securitatea este un aspect esențial în lumea găzduirii web, iar Hostico Romania acordă o atenție sporită protecției datelor și a resurselor clienților săi. Compania oferă o serie de funcții de securitate avansate, cum ar fi scanări antivirus și antimalware, protecție DDoS, backup-uri zilnice automate și certificate SSL gratuite pentru toate planurile de găzduire.

hostit.ro-review hostico-romania
hostit.ro-review hostico-romania

Recomandare

Hostico Romania este o alegere excelentă pentru oricine caută servicii de găzduire web de înaltă calitate în România. Cu o ofertă diversificată, suport tehnic deosebit și o abordare axată pe satisfacția clienților, compania se dovedește a fi

un partener de încredere în domeniul găzduirii web. Datorită performanței solide, fiabilității, securității și funcționalităților avansate, Hostico Romania se adresează unei game largi de clienți, de la proprietari de site-uri personale și antreprenori până la întreprinderi mari și dezvoltatori web.

Un alt aspect important de menționat este transparența prețurilor și politica de fidelizare a clienților. Hostico oferă planuri de găzduire la prețuri competitive și nu aplică costuri ascunse. De asemenea, compania oferă reduceri și promoții periodice, ajutând astfel utilizatorii să obțină un raport calitate-preț optim pentru serviciile de găzduire alese.

În concluzie, dacă ești în căutarea unei soluții de găzduire web care să îți ofere stabilitate, performanță și suport tehnic de calitate, Hostico Romania reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni disponibile pe piața locală. Cu o gamă largă de servicii și planuri de găzduire adaptate nevoilor fiecărui client, această companie merită cu siguranță să fie luată în considerare atunci când iei decizia de a-ți găzdui site-ul sau aplicația web.

Hostico Details

Denumire Societate
Anul înființării

Asistență 24/7
de la €1.99/lună
Migrare Gratuită
+20.000 Clienți din 2010

9.0
Performanţă
10.0
Facilități
9.0
Prețuri
10.0
Asistență
9.5 Rating General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentarii noi:

No comments to show.

Recenzii Recente
Namebox

Unmetered disk space and bandwidth
Support is available 24/7/365 via phone and chat

Top Level Hosting

6 months free
Bundled with an antivirus, spam call blocker, and password manager

HostGate

Servicii Ultrarapide
Optimizate pentru WordPress și eCommerce

Gazduire.net

2000+ VPN Servers
Switch between servers from 55 countries, and password manager

Siteground

DDoS protection, 24/7 customer service, and User-friendly interface

Hostico
9.5/10
© Copyright 2024 | Pentru a acoperi costurile de funcționare și a continua să oferim conținut valoros, acest site primește compensații din partea unor companii a căror produse le prezentăm. Compensațiile primite de pe acest site nu afectează prețul plătit de clienți. Ba dimpotrivă, prin intermediul parteneriatelor noastre, putem oferi adesea reduceri și oferte speciale exclusive pentru utilizatorii noștri. Dorim să subliniem că recenziile noastre sunt imparțiale și nu sunt afectate de comisionul plătit de companiile de hosting. Ne străduim să oferim informații utile și de calitate pentru a vă ajuta să luați decizii informate în ceea ce privește serviciile de gazduire web. Vă stăm la dispozitie pentru orice intrebari prin email la contact/@/hostit.ro sau la telefon 0722.382.482