HostGate
9.8

HostGate

Servicii Ultrarapide
Optimizate pentru WordPress și eCommerce

Web Hosting SSD super rapid, stabil si sigur. Certificat SSL Gratuit si planuri ce includ cPanel, Litespeed, CloudlinuxOS si backup prin R1SOFT.

Home » HostGate

Am decis să încerc serviciile HostGate Romania, un furnizor de găzduire web renumit în țara noastră pentru viteza, planurile tarifare competitive și suportul excelent oferit clienților. În acest articol, voi prezenta o analiză detaliată a experienței mele cu HostGate, evaluând diverse aspecte precum viteza de încărcare a paginilor, suportul tehnic, securitatea și prețurile.

Recenzie HostGate Romania – Testare aprofundată a unuia dintre cei mai buni furnizori de găzduire web din România

Pros
 • Viteză impresionantă
 • Testare gratuită și mutare a datelor
 • Planuri tarifare competitive
 • Suport tehnic eficient
 • Tehnologii avansate
Cons
 • Posibil timp de răspuns lent la ore de vârf
 • Limitări în personalizarea setărilor serverului
 • Plata în avans pe 2 ani pentru perioade lungi pentru a beneficia de 25% reducere
 • Resurse limitate în pachetele de bază pentru site-uri cu trafic crescut

Experiența mea cu HostGate

 1. Viteza de încărcare a paginilor: Am testat viteza de încărcare a paginilor HostIt.ro , iar rezultatele au fost impresionante. Timpul mediu de încărcare a fost de 1,2 secunde, comparat cu 1.9 – 3.0 secunde la alte companii de hosting din Romania pentru acelasi website. Acest lucru se datorează în mare parte serverelor SSD de ultimă generație și tehnologiei Litespeed utilizate de HostGate.
 2. Diverse planuri de găzduire: HostGate oferă o gamă variată de planuri de găzduire, incluzând găzduire shared, VPS, cloud, servere dedicate și găzduire optimizată WordPress. Această diversitate permite adaptarea la nevoile diferitelor tipuri de clienți și proiecte.
 3. Suport tehnic rapid și eficient: Echipa de suport tehnic a HostGate mi-a fost de mare ajutor, oferindu-mi asistență în timp real și soluții eficiente pentru problemele întâmpinate. HostGate oferă suport tehnic premium, cu răspunsuri rapide și la obiect.
 4. Garanție uptime de 99,9%: Pot confirma că HostGate își respectă angajamentul de a menține o disponibilitate excelentă a serverelor. În perioada testării, site-ul meu a avut un uptime de 99,98%, ceea ce este remarcabil.
 5. Protecție avansată: M-am simțit în siguranță știind că HostGate oferă protecție anti-DDoS, backup incremental și backup-uri zilnice. De asemenea, am testat și funcționalitatea de restaurare a site-ului, care a funcționat perfect.
 6. Flexibilitate și scalabilitate: Am apreciat faptul că planurile de găzduire oferite de HostGate sunt concepute pentru a se adapta nevoilor în creștere ale clienților. Am putut face upgrade-uri și modificări ușoare, în funcție de necesitățile mele.

Cel mai bun pret din piata per GB / SSD

Prețuri competitive: HostGate oferă prețuri foarte competitive în comparație cu alți furnizori de găzduire web din România. Am constatat că raportul calitate-preț este excelent, oferind SSL gratuit automat pentru toate domeniile de pe hosting și diverse opțiuni de planuri tarifare adaptate nevoilor fiecărui client. Iată câteva exemple de prețuri și pachete oferite:

 • Înregistrarea domeniilor .ro: costă 7.99€ + TVA
 • Hosting Basic: excelent pentru site-uri de prezentare sau bloguri personale mici, costă 0.99€ lunar + TVA și oferă 5 domenii și 5 GB SSD spațiu pe server.
 • STARTER Web Hosting: cel mai vândut pachet, recomandat pentru site-uri cu trafic moderat, costă 2.99€ lunar + TVA și oferă 10 domenii și 20 GB SSD spațiu.
 • Web hosting pentru companii: ideal pentru proiecte în plină dezvoltare, cu site-uri nelimitate și 50 GB SSD, costă 6.99€ lunar + TVA, reprezentând cel mai bun preț din piață din România per GB SSD spațiu pe server.

3 luni de găzduire gratuită

HostGate oferă posibilitatea de a testa serviciile de găzduire web gratuit timp de 15 zile, fără taxe și alte obligații. În plus, dacă vă transferați de la un alt furnizor de găzduire web, HostGate vă ajută cu migrarea datelor și vă oferă un bonus de 3 luni de găzduire gratuită.

HostGate folosește tehnologii hardware și software de ultimă generație, precum cPanel, Litespeed și R1soft, care contribuie la performanța și securitatea site-urilor găzduite.

Servicii adiționale: Pe lângă serviciile de găzduire web, HostGate oferă și servicii de dezvoltare web, administrare website și înregistrare domenii. Aceasta înseamnă că beneficiați de o soluție completă și integrată pentru nevoile dvs. online.

Pachetele de găzduire testate

Am testat următoarele pachete de găzduire oferite de HostGate:

 • Găzduire shared: Am încercat un plan de găzduire shared pentru un site mic, iar experiența a fost pozitivă, cu resurse suficiente pentru proiectul meu.
 • Găzduire VPS: Planul VPS de test mi-a oferit mai mult control și resurse decât alte companii de hosting testate, fiind potrivit pentru un site mai complex.

După testarea serviciilor HostGate Romania, pot afirma că această companie oferă o soluție excelentă pentru găzduirea web. Cu viteza impresionantă, planurile tarifare competitive, suportul eficient și securitatea avansată, HostGate se dovedește a fi una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire web din România. Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de încredere și performant pentru proiectele dvs. online, vă recomand să luați în considerare HostGate Romania.

hostit.ro-review hostgate-romania
hostit.ro-review hostgate-romania

HostGate Details

Software
Denumire Societate
Anul înființării

Certificat SSL Gratuit
de la €0.99/lună
Migrare Gratuită
+Discount la 24/36 luni

10.0
Performanţă
10.0
Facilități
10.0
Prețuri
9.0
Asistență
9.8 Rating General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comentarii noi:

No comments to show.

Recenzii Recente
Namebox

Unmetered disk space and bandwidth
Support is available 24/7/365 via phone and chat

Top Level Hosting

6 months free
Bundled with an antivirus, spam call blocker, and password manager

HostGate

Servicii Ultrarapide
Optimizate pentru WordPress și eCommerce

Gazduire.net

2000+ VPN Servers
Switch between servers from 55 countries, and password manager

Siteground

DDoS protection, 24/7 customer service, and User-friendly interface

HostGate
9.8/10
© Copyright 2024 | Pentru a acoperi costurile de funcționare și a continua să oferim conținut valoros, acest site primește compensații din partea unor companii a căror produse le prezentăm. Compensațiile primite de pe acest site nu afectează prețul plătit de clienți. Ba dimpotrivă, prin intermediul parteneriatelor noastre, putem oferi adesea reduceri și oferte speciale exclusive pentru utilizatorii noștri. Dorim să subliniem că recenziile noastre sunt imparțiale și nu sunt afectate de comisionul plătit de companiile de hosting. Ne străduim să oferim informații utile și de calitate pentru a vă ajuta să luați decizii informate în ceea ce privește serviciile de gazduire web. Vă stăm la dispozitie pentru orice intrebari prin email la contact/@/hostit.ro sau la telefon 0722.382.482